Tuin ontwerp

Nieuw huis en nieuwe tuin? Is de bestaande tuin na jaren aan iets nieuws toe of gaat ie helemaal op de schop? Een tuinplan is de basis.

 

Na een oriënterend gesprek waarin u uw smaak, stijl en wensen kenbaar maakt maken we een eerste ontwerp. Hierna gaan we dit plan samen met u uitwerken. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw verwachtingen, de mogelijkheden en uw budget.

 

Manders Tuinen zorgt voor een tuin die bij u past!

Tuin aanleg

Wij, van Manders Tuinen, zijn echte aanpakkers en niet bang dat onze groene vingers vies worden. Laat ons los in uw tuin want dit is waar wij goed in zijn!

 

Wanneer nodig halen we uw tuin eerst leeg. Wij leveren en plaatsen alle soorten beplanting en bomen, leggen graszoden, plaatsen muurtjes, schuttingen, hekwerk, vlonders en pergola's. En ook voor bestrating, beregeningsinstallatie, tuinverlichting en vijvers bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Tuin onderhoud

Ons tuinonderhoud kan variëren van wekelijks tot 1 keer per jaar. Wij onderhouden particulieren tuinen maar ook bedijfsgebouwen, kantoren en scholen.

 

Het tuinonderhoud door Manders Tuinen is een groot begrip.

Van bemesten, kalk strooien, maaien en snoeien tot onkruid wieden en bestrating onkruidvrij maken. Ook kunnen we uw tuin winterklaar maken. Bij regelmatig onderhoud ziet uw tuin er het hele jaar door keurig uit en hoeft u er alleen nog maar van te genieten.